Oppskrift: Kyllingsalat

Tirsdag er jobbdag for meg. Siden jeg er ferdig så sent, så er det ikke alltid Bjarte vil vente med middagen til klokka 8 på kvelden, noe jeg skjønner godt! I tillegg så blir man så "tung i magen" av å spise middag så sent også. Magen jobber med maten halve natten før du klarer å slappe ordentlig av. Så jeg bruker ofte å lage meg noen smårester på kvelden istedenfor.

Men mat må man uansett ha, og i dag laga jeg kyllingsalat med mangodressing til. Snydens godt, om jeg kan få si det selv!

Du komponerer en salat slik du ønsker den selv. I dag ble det ikke verdens mest spenstige på meg, siden jeg bare tok det i vi hadde i kjøleskapet. Mine ingridienser i dag ble iallefall:

  • Isbergsalat
  • Paprika
  • Agurk
  • Cherrytomater
  • Gulrot
  • Sukkererter

Så hadde jeg stekt opp en leftover-kyllingfilet fra helgas middag. Den hadde jeg stekt med Mexico-krydder. I dag varma jeg den i microen, og skjærte den opp i passende biter.

Som dressing hadde jeg et kvart beger med lett creme fraiche og en god tskei med mango chutney. Den dressingen altså, noe av det beste jeg har smakt på lenge!! :) Og så enkelt da, sto og lurte på hva jeg kunne lage dressing av. Var ikke så gira på Idun sine.
Ser kanskje ikke like deilkat ut med dressingen på, men det var snydens!


Så det godt ut eller?

Har du en god dressing du bruker å ha på salat som du vil dele med meg?


bloglovin

5 kommentarer

KB

31.05.2011 kl.13:07

Be a ★

whooah - Line

31.05.2011 kl.13:31

Ser og hørtes veldig godt ut! :)

Elisabeth M. Nordstrand

31.05.2011 kl.13:46

Såg svingodt ut!! ;D

camilla

31.05.2011 kl.17:22

et anna triks e å skjære kyllingen i bita så ha den inni ovnen, fer du litt crispy:D So e d kjempegodt me asparges på glass i salat:D å knekkebrød som krutonga OG balsamicoeddicdressing, idun he en veldig god en:D
Salaten så veldig god ut :)

Skriv en ny kommentar

LineogBjarte

LineogBjarte

24, Giske

Velkommen til bloggen vår. Her er det for det meste Line som skriver, men Bjarte er en viktig støttespiller. Line er 24 år, og er godt i gang med siste året på allmennlærerutdanningen i Oslo. Bjarte er utdannet byggingeniør og jobber i et firma i Sandvika. På bloggen havner det som måtte oppta oss i hverdagen. Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar :)

Kategorier

Arkiv

hits