Mat

Oppskrift: Pikekyss

Jeg har en ny krukke i hus. Denne gangen en nydelig glasskrukke fra IB Laursen. Den fikk desverre ikke plass i vitrineskapet enda, s den ble plassert som dekorasjon p spisestubordet. Den passet f...

Oppskrift: Thaisuppe

Noen som etterlyste oppskriften p thai-suppa jeg laga for en dry uke siden. Den er utrolig lett lage, man m bare prve seg litt fram for f nok smak p den. I utgangspunktet er den ganske mi...

Oppskrift: Kyllingsalat

Tirsdag er jobbdag for meg. Siden jeg er ferdig s sent, s er det ikke alltid Bjarte vil vente med middagen til klokka 8 p kvelden, noe jeg skjnner godt! I tillegg s blir man s "tung i magen" ...

Oppskrift: Calzone

Du trenger: 1 kg mel (hvetemel om du vil ha de lyse og fine. Vil du ha de litt grover s bytter du ut akkurat s masse hvetemel du nsker med litt grovere sorter) 1 pose trrgjr/1 pk fersk gj...

Oppskrift: Ovnsbakte poteter

Noen har etterlyst oppskrift, eller, kanskje heller fremgangsmte p ovnsbakte poteter. Dette kan gjres p et utall forskjellige mter, men her er iallefall hvordan jeg lager dem:Du trenger:- S m...

Oppskrift: Lady og Landstrykeren-retten

Du trenger: - Pasta av et slag (vi brukte tagliatelle)- Kjttboller (s mange du tror det blir spist)- 2 bokser med hermetiske tomater kuttet, gjerne med krydder i (feks basilikum eller hvitlk)- 1...

Oppskrift: Lattedryss

Verdens beste kanelsnurrer!

Var en del som ville ha oppskriften p kanelsnurrene mine som jeg skrev om for to uker siden. Vel, ventetiden er over, s n Anita m du nok bake for min kjre pappa :)Ingridiensene er som flger (...
LineogBjarte

LineogBjarte

24, Giske

Velkommen til bloggen vr. Her er det for det meste Line som skriver, men Bjarte er en viktig stttespiller. Line er 24 r, og er godt i gang med siste ret p allmennlrerutdanningen i Oslo. Bjarte er utdannet byggingenir og jobber i et firma i Sandvika. P bloggen havner det som mtte oppta oss i hverdagen. Det er veldig koselig om du legger igjen en kommentar :)

Kategorier

Arkiv

hits